onderhoudsabonnement

Auto onderhoud voor een vast bedrag per maand.
Gewoon Geregeld.

Met een onderhoudsabonnement ben je verzekerd van jaarlijks uitgebreid onderhoud aan jouw auto. En dat allemaal voor een vaste prijs. Met een abonnement is jouw auto-onderhoud gewoon geregeld.

hoe werkt het?

Bij ons kun je een onderhoudsabonnement afsluiten voor het onderhoud aan jouw auto. Samen met ons stel je een abonnement samen waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Wij herinneren je vervolgens aan de afspraken en je krijgt ook nog eens aanvullende korting op een eventuele reparatie.
Standaard zit er in het onderhoudsabonnement ieder jaar een uitgebreide jaarbeurt en gratis APK. Je kiest eventueel voor aanvullende modules zoals airco-service zodat je ook dat onderhoud in maandelijkse termijnen kunt betalen.
Je kunt altijd zonder afspraak onze werkplaats bezoeken als je ergens hulp bij nodig hebt. Lampje kapot? Band leeg? Kom gerust langs, we helpen je graag! Met de module pechhulp krijg je ook nog eens 24/7 pechhulp in heel Europa!
Met een abonnement plannen we de contactmomenten voor het onderhoud aan jouw auto van tevoren in zodat je zeker weet dat jouw auto het juiste onderhoud krijgt op het juiste moment. Je ontvangt van ons altijd meerdere e-mails waarin we je herinneren aan de afspraken zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.
Je betaalt het bedrag voor het onderhoud in je abonnement makkelijk via maandelijkse termijnen. Het bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven door onze betalingsprovider Mollie.
Met een onderhoudsabonnement weet je zeker dat jouw auto ieder jaar uitgebreid onderhoud krijgt en verklein je de kans op problemen aanzienlijk. IS er toch een reparatie nodig? Dan krijg je met een abonnement 10 procent korting.

Goed en tijdig onderhoud

Je bent verzekerd van goed van goed en tijdig onderhoud waardoor je auto in topconditie blijft.

Hulp bij Pech onderweg

Je kunt bij een abonnement een pechhulp module afsluiten. Zo heb je 24/7 pechhulp onderweg.

Goed voor milieu én beurs

Met goed onderhoud aan je auto draag je bij aan een schoner milieu en bespaar je kosten.

Gewoon Geregeld

Automatische berichtgeving, gespreide betaling en korting op aanvullende onderhoudskosten en reparaties.

Ontdek de voordelen van een onderhoudsabonnement

Laat hieronder je e-mailadres en kenteken achter en ontvang een
vrijblijvende prijsindicatie voor een abonnement voor jouw auto.
Met het invullen van je e-mailadres & kenteken ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

Je sluit een onderhoudsabonnement in eerste instantie af voor 24 maanden waarna het jaarlijks kan verlengd worden. Opzeggen kan altijd maar er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Je blijft altijd recht houden op het ingelegde bedrag waarvoor wij onderhoud uitvoeren, echter storten wij geen geld terug.

De prijs van een onderhoudsabonnement is afhankelijk het merk en het model van auto, de modules die je selecteert en de kilometers die je rijdt per jaar. Je sluit al een abonnement af vanaf €25,- euro per maand. Als je wil weten wat het onderhoud voor jouw auto kost, kun je hierboven je e-mailadres en kenteken invullen. Dan maken wij een vrijblijvende opgave voor jouw auto op basis van één beurt per jaar.

We spreken van een jaarbeurt als de auto vanwege het jaarlijks te rijden kilometers maar één keer per jaar in de garage komt. De jaarbeurt vervangt de grote en/of kleine beurt wat betekent dat nagenoeg alle werkzaamheden van de grote beurt worden uitgevoerd en een uitgebreide checklist wordt afgewerkt. Daarbij raadplegen we de door de fabrikant gestelde intervallen en voeren de eventuele werkzaamheden die hierbij horen altijd in overleg met de klant uit.

We zien steeds vaker dat na een periode van winterse omstandigheden het onderstel en de remmen zwaar te lijden hebben gehad. Dit staat los van het aantal gereden kilometers. Net doordat er minder gereden wordt, gaan remmen en andere onderdelen eerder vastzitten en hebben deze juist onderhoud nodig. Daarnaast is het belangrijk om jaarlijks olie te verversen. Olie is hygroscopisch wat betekent dat het vocht uit de lucht aantrekt. Hierdoor gaat de kwaliteit achteruit en kan er zich zelfs roest vormen in de motor indien het niet tijdig ververst wordt.

Samenwerking met 365 Dagen Mobiel

Wij werken samen met 365 Dagen Mobiel. Zij ondersteunen ons in het aanbieden van de onderhoudsabonnementen door middel van een online tool. Zo nemen ze een deel van onze administratie weg en zorgen zij bijvoorbeeld ook voor de automatische berichtgeving.